Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
| Rodzaj: | szkolenie kurs |
|---|---|
| Tryb: | dzienny, indywidualny / do ustalenia, weekendowy, wyjazdowy |
| Tematyka: | Agroturystyka, rolnictwo, zoologia i weterynaria » Weterynaria |
| Poziom: | Kurs jednodniowy |
Program
Program kursu zaznajamia z przepisami obowiązującymi producentów drobiu i spełnia wymagania stawiane wobec pracowników obsługi ferm hodowlanych (aktualne wymagania Ustawy o ochronie zwierząt).
| Uczestnicy: | Dorośli |
|---|---|
| Warunki przyjęcia: | Zgłoszenie |
| Dyplom: | Zaświadczenie o odbyciu szkolenia |
Możliwość realiacji szkolenia na terenie zakłądu pracy przy zgłoszeniu min. 10 pracowników (cena negocjowana).
Terminy
| Rozpoczęcie | Trwa | Plan zajęć | Miejsc | Lokalizacja |
|---|---|---|---|---|
| dowolny termin | 1 dni | pon wto śro czw pią sob | 15 | Kielce |
Cena
300 zł brutto/ całość (300 zł netto)
Cena szkolenia jednej osoby
Miejsce szkolenia
Przedsiębiorstwo Usługowe NOVUM
ul. Warszawska 5/30
25-512 Kielce
Polska
Tagi: dobrostan, kurczęta, ochrona, brojlery, brojlerów
Ostatnia aktualizacja: 20 maj 2014

