Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
Rodzaj: | szkolenie kurs |
---|---|
Tryb: | eksternistyczny, indywidualny / do ustalenia, zaoczny |
Tematyka: | Turystyka, hotelarstwo i gastronomia |
Poziom: | początkujący |
Program
Kurs omawia wszystkie zagadnienia związane z organizacją i przygotowaniem przyjęć okolicznościowych.
Program:
Zagadnienia ogólne
Zasady planowania przyjęć
Kieliszki- rodzaje i zastosowanie
Sztućce - rodzaje i zastosowanie
Zastawa stołowa - rodzaje i zastosowanie
Bielizna stołowa. Układanie serwetek
Savoirvivre gospodarzy i gości
Savoir-vivre przy stole – jak spożywać różne potrawy
Menu – ustalanie i układanie w zależności od rodzaju przyjęć
Ułożenie i dekoracja stołu
Program:
Zagadnienia ogólne
Zasady planowania przyjęć
Kieliszki- rodzaje i zastosowanie
Sztućce - rodzaje i zastosowanie
Zastawa stołowa - rodzaje i zastosowanie
Bielizna stołowa. Układanie serwetek
Savoirvivre gospodarzy i gości
Savoir-vivre przy stole – jak spożywać różne potrawy
Menu – ustalanie i układanie w zależności od rodzaju przyjęć
Ułożenie i dekoracja stołu
Uczestnicy: | osoby zainteresowane tematyka organizacji przyjęć |
---|---|
Warunki przyjęcia: | Przesłanie zgłoszenia oraz wpłata nalezności |
Dyplom: | Po zaliczeniu egzaminu końcowego kursant otrzymuje certyfikat oraz zaświadczenie ukończenia kursu. |
Kurs odbywa się w całości przez internet, w czasie i miejscu dogodnym dla uczestnika.
Terminy
Rozpoczęcie | Trwa | Plan zajęć | Miejsc | Lokalizacja |
---|---|---|---|---|
dowolny termin | 4 tygodni | co tydzień: pon wto śro czw pią | 10 |
Cena
90 zł brutto/ całość
Miejsce szkolenia
E-learning (szkolenie przez Internet)
Tagi: organizacja przyjęć, rodzaje przyjęć, organizator, menu
Ostatnia aktualizacja: 19 maj 2014