Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
Rodzaj: | szkolenie kurs |
---|---|
Tryb: | dzienny |
Tematyka: | Biznes i zarządzanie |
Poziom: | początkujący |
Program
Program szkolenia:
1. Wyjaśnienie podstawowych definicji związanych z systemem GMP, GHP oraz systemem HACCP.
2. Analiza Codex Alimentarius oraz planu HACCP i kodeksu GMP.
3. Szczegółowe omówienie wymagań Standardu BRC Food issue 7/IFS Food v.6
4. Auditowanie – cel i planowanie auditów, a także sposobu przeprowadzenia efektywnego auditu i jego raportowania.
5. Dokumentacja auditu, raporty niezgodności i działania korygujące, listy kontrolne.
6. Zasady oceny przedsiębiorstwa w czasie auditu.
7. Wymagania dotyczące auditorów, opracowanie raportu i działania korygujące...
1. Wyjaśnienie podstawowych definicji związanych z systemem GMP, GHP oraz systemem HACCP.
2. Analiza Codex Alimentarius oraz planu HACCP i kodeksu GMP.
3. Szczegółowe omówienie wymagań Standardu BRC Food issue 7/IFS Food v.6
4. Auditowanie – cel i planowanie auditów, a także sposobu przeprowadzenia efektywnego auditu i jego raportowania.
5. Dokumentacja auditu, raporty niezgodności i działania korygujące, listy kontrolne.
6. Zasady oceny przedsiębiorstwa w czasie auditu.
7. Wymagania dotyczące auditorów, opracowanie raportu i działania korygujące...
Uczestnicy: | Szkolenie skierowane jest do osób zajmujących się audytem wewnętrznym oraz utrzymaniem systemów bezpieczeństwa żywności w organizacji. Zapraszamy takż |
---|---|
Warunki przyjęcia: | Przesłanie formularza zgłsozeniowego drogą elektroniczną lub faksem |
Dyplom: | Certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia, wydany przez Centrum Zarządzania Jakością INFOX Sp. z o.o. |
Terminy
Brak podanych terminów.
Cena
996 zł brutto/ całość (810 zł netto)
Wpisowe: 810 zł
W przypadku finansowania szkolenia w min. 70% ze środków publicznych istnieje możliwość uzyskania zwolnienia z podatku VAT.
Miejsce szkolenia
Centrum Zarządzania Jakością Infox Sp. z.o.o.
Kalwaryjska 69
30-504 Kraków
Polska
Tagi: BRC, IFS, HACCP, bezpieczeństwo żywności, audit wewnętrzny
Ostatnia aktualizacja: 7 grudzień 2016