Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
| Rodzaj: | szkolenie kurs |
|---|---|
| Tryb: | blokowy, dzienny, indywidualny / do ustalenia, wyjazdowy |
| Tematyka: | Turystyka, hotelarstwo i gastronomia » Turystyka i hotelarstwo |
| Poziom: | Średnio zawansowany. |
Program
1. Rola i znaczenie recepcji w hotelu
2. Prawidłowa organizacja pracy w recepcji
3. Profesjonalna obsługa klienta przez telefon
4. Psychologiczne aspekty obsługi gości hotelowych
5. Etyka w zawodzie
6. Podstawy prawne dotyczące pracy w recepcji w zakładzie hotelarskim
2. Prawidłowa organizacja pracy w recepcji
3. Profesjonalna obsługa klienta przez telefon
4. Psychologiczne aspekty obsługi gości hotelowych
5. Etyka w zawodzie
6. Podstawy prawne dotyczące pracy w recepcji w zakładzie hotelarskim
| Uczestnicy: | Pracownicy działów recepcji i rezerwacji, kierownicy, menadżerowie, właściciele pragnący pogłębić swoją wiedzę nt. standardów pracy w recepcji |
|---|---|
| Warunki przyjęcia: | Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń |
| Dyplom: | Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia, certyfikat potwierdzający kompetencje zawodowe. |
Terminy
Brak podanych terminów.
Cena
690 zł brutto/ całość
Zapewniamy specjalny rabat za zgłoszenie więcej niż jednej osoby.
Miejsce szkolenia
Hotel Ambasador
ul. Kosynierów Gdyńskich 8
93-320 Łódź
Polska
Tagi: recepcja hotel, pracownik recepcji, obsługa gościa hotelowego, kierownik recepcji
Ostatnia aktualizacja: 2 wrzesień 2019

